Csipkebokor
gellert kapnak napok
nyálas nyárban fogdmeg vagyok
világvégi botlás
láng, júdás csipkebokrán
sínpár, merre is futsz
egy vonatvagon a dörmögésbe jut
vagyok malacok nélkül, kondás
kis csörgő, bolond kolompján
a fák rétekké válnak
én egérré, ablaktalan világban
világvégi csetlés
mint akit keresztre szerettél
hol-hol, merre huhognak
jobb sorsok, égi burokra
vágyik a szív, hogy dobol
hogy minden vád koholt
egyszerre fénylik, érmével, holddal
kézen fogva sétál fekete jóssal
világvégi csuklás
lángocska, júdás csipkebokrán
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-07-19 09:56:48
Utolsó módosítás ideje: 2016-07-19 09:56:48