KLÍMAVÁLTOZÁS?
A nyári Nap Földünket
égeti pokoli tűzzel.
Mint malomkövek közt
az érett búzaszemek,
kiszáradt számban
fogaim alatt,
sercegve csikorog
a szélfútta száraz homok.
Lenyelni nem lehet;
elapadt - nem lelem
hűs forrásvizemet.
A szó is bennreked.
Nincs enyhet adó fa...
MINDET KIVÁGTÁK!
Elleptek bennünket
a kegyetlen SÁSKÁK.
Budapest, 2016. július 2.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-07-16 06:10:06
Utolsó módosítás ideje: 2016-07-16 06:10:06