KAVICSOK
Hókristály. Kavics.
Megdermedt érzeményben
ott az öröklét.
+
Tegnap. Ma. Holnap.
Nincs az időnek partja,
kavicson kereszt.
+
Bent fázik! Tóban
halszáj ér kavicsokat.
Csók. Reszket az íny.
+
Lenni kaviccsá.
Gyermek ejt vízbe egyet.
Örökre elvész!
+
Magamban: magam.
Kavicsokat görget a víz.
Kinek kellenék?
+
Kavicsok. Sziklák.
Isten mormol imákat,
szünettelenül.
+
Elmorzsolt könnyek.
A lány rózsát nevetne;
kavicsot hajnall.
+
Gömbölydeden kell
vízbe simítni. Tündér
kezében kavics.
+
Nem írok hajkut.
Egy kavics többet mond el…
Mily tökéletes!
+
Egymásba fájdul
a táj. Majd szanaszét hull.
Kavicsos partszél…
+
Kavics a neve.
Vajda fia. Ószeres.
Marihuanós.
+
Koldustallérok
s Szent László pénze: Egy kun
lány hozománya.
+
Kavicsok. Angyal!
Röppen messze magasba…
Zutty! Hova lettek?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: -, -
Kötetben: - (-, -)
Kiadó: -
Feltöltés ideje: 2016-07-14 06:56:35
Utolsó módosítás ideje: 2016-07-14 06:56:35