Eljön egyszer
Tennivalók egyre-másra
jönnek, nincs idő versírásra,
"gyógyszert bevenni, csak vigyázni,
azután semmit nem hibázni",
várom, majd eljön egyszer értem,
hogy minél később, azt remélem,
talán sok volt a riadója,
ezért a sorsom indulója
késik, elkallódott sok érdem,
elnyomta annyi vak szemérem,
félreértés, sokat hibáztam,
születésben, az elmúlásban
egyszerre hittem, mégse félten,
sokat adtam, keveset kértem,
visszafizetem, azt remélem,
még mielőtt jön egyszer értem,
leróhassam a tartozásom,
ha keres, akkor rám találjon!
2016. július 8.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-07-10 05:49:05
Utolsó módosítás ideje: 2016-07-10 05:49:05