Bak Rita
Állóháború
Dominanciaharcom,
hódításra való akarnokságom,
stratégiai lépéseim,
vízióim,
dobókockázásom
és hazárdjátékaim
ismered.
Dominanciaharcod,
hódításra való akarnokságod,
stratégiai lépéseid,
vízióid,
dobókockázásod
és hazárdjátékaid
ismerem.
Nem bizom másban,
nem hiszek a békében,
a megnemtámadásban,
titkos záradékaimba
nem látsz bele.
Nem bizol másban,
nem hiszel a békében,
a megnemtámadásban,
titkos záradékaidba
nem látok bele.
Hadjárataink nincsenek,
tengeralattjáróink
messze
az óceán mélyen,
Állóháború.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-07-06 14:26:07 Utolsó módosítás ideje: 2016-07-06 14:26:07
|
|
|