rendhagyó anatómia
szépen felosztották szívem
mint az építészek
pitvar
kamra
de se szoba se konyha
és folyosók se…
kisvérkör
nagyvérkör
közepes nincs
és nincs benne nappali
hogy a tévé előtt föltehetnéd
a lábad az asztalra
percekre osztom
az oxigénadagom
nem egyszerre sokat
majd semmit
nem lehetek kapzsi
átlagban tizenhat dózis
mindent módjával
ha elhízik a vér
majd lusta lesz szeretni
ha bulimiás lesz
kiokád mindenkit
de ezzel a paleodiétával
már képes érteni téged is
tud mindent
csak önmagát nem
a pulzus tehetetlenül
összevissza üt-ver
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-06-28 15:11:55
Utolsó módosítás ideje: 2016-06-28 15:13:20