délibáb
úgy tartja poharát
a balkon párkányán
hogy látom a várost
az üvegen át
nézem a száját
a szavak úgy csusszannak ki rajta
mint elrontott playback
mégis reggelig hallgatnám
pici kavicsokat dobálok le
a balkon virágládáiból
a sűrű koppanás felráz
és hogy az estnek íze is legyen
elrágcsálok két petúniaszirmot
nézem a csillámló várost
látom magam hátulról
ahogy kisétálok belőle
saválló szkafanderben
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-06-22 21:51:29
Utolsó módosítás ideje: 2016-06-22 21:51:29