Pamacs
A pszichiáterem mondta:
-Csak verset ne írjon, az Istenért!-
Ez a mondata egy pofonnal felért.
De azt hiszem, mégis igaza volt.
Legyen.
A rajzlapot feketével bemázolom .
Aztán adok hozzá egy kis pirosat,
nem is rossz, jobb mintha írogatnék.
Forgatom jobbra-balra a rajzlapot,
a mázolmányból kivehető egy alak.
Hurrá, kolosszális vagyok!
Képem kajánul vigyorog.
Azóta is foltokat pamacsolok,
akár egy jól festő elefánt.
Talán az én festményem is ér annyit
majd posztumusz.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-06-21 02:10:17
Utolsó módosítás ideje: 2016-06-24 10:15:58