Misi
Egy nap a kocsmában huszonhat
korsó sört legurított, ez jut eszembe
először a hírre, végigfutva
életén gondolatban. Gyerekkori
képszakadások, bejátszások:
arcvillanás, testbeszéd.
Gyors, robbanékony mozdulatok.
Sok évvel későbbi találkozás,
a kopaszodó, magát bölcsnek
álcázó mégiscsak-gyerek. Köszöni,
még van, de nem tart már soká.
És most a túlélő tudatára nehezülő
végleges bizonyosság, ahogy
hiánya belengi a visszajátszó időt.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-06-13 20:46:16
Utolsó módosítás ideje: 2016-06-13 20:46:16