Palettád színesedjen
A gondolatok benned megrekedtek,
éjjelenként felriasztják álmod,
előcsalogatják józanságod,
amit cellába zárt emlékezeted.
Az árnyékromantika egy kísértet:
illúziója merészkedett fölénk,
csak távolságot égetett közénk,
és az igazság többé fel nem fénylett.
Szemednek még színes álmai voltak,
felemészt a szerelemtelenség.
Palettádon színesedjen festék,
mert feketére kormoz majd a holnap.
Ólomszárnyakkal súlyos az estéd –
öleljen át szivárványos emlék.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-06-13 03:45:47
Utolsó módosítás ideje: 2016-06-13 03:45:47