luxushajón
keresem a jegyem
tárcámból megsárgult
fotók bújnak elő
mindenféle rejtekhelyről
töredezett lakkréteggel
ez itt a nagyanyám volt
ez az anyám
ez meg a testvérem
benn a kabinban egy üveg Dom Perignon
a bakeliten régi Aznavour slágerek
de beakadt a tű a szívemen
ismétlődő évszakok a szeret-nem szeret
beteggé tesz minden érintés
nem enged megragad végleg
csupa kék zöld folt a szívem
megfordítom a bakelitot
a hátulján őrjítő recsegés
de lehet hogy jéghegy
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-06-06 23:54:42
Utolsó módosítás ideje: 2016-06-06 23:54:42