Elég sok/jav./
/Rostás Istvánnak/
Milyen most itt a táj, barátom?
Bennünk lassú fények folynak.
Elhangzott szavainkban,
Csendjeinkben, búcsúinkban
Miféle zene kalapál?
Amikor útnak indulsz,
S azt mondom: Isten óvjon,
Vigyázzon reád, ráfeleled:
Magunkra vigyázzunk
Kik helyben, itt maradunk,
S kilépsz a kapun át.
Elég sok a kevés is,
Ha azt mondom:
Barátom, magadra vigyázz!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-05-31 16:46:09
Utolsó módosítás ideje: 2016-05-31 16:46:09