FAQ
már nem hiszek a kioldott nyakkendőkben
a fiókban felejtett fél pár zoknikban
a sietős csomagolásban
mert nem lehet emberekből
emberekbe ki- bejárkálni
nézem a képeket
a falamon
feketék fehérek
színezem
a nappal megoldva
de éjszaka a falak közelítenek
és mind egészen rámhajol
összenyomják a gyomrom mellkasom
nem bírok menekülni
a múlt penészes romjai alól
vajon milyen lesz az az örvény
milyenek az utolsó hangok
az utolsó kép
hol ér testet az utolsó érintés
érvényes lesz-e a gravitációs törvény
vagy én is angyal vagyok?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-05-28 10:18:10
Utolsó módosítás ideje: 2016-05-28 10:18:10