Kifutón
26 lépés előre
ugyanennyi vissza
ötven centis tűsarkakon
a váll lazán hátracsapva
vérszegény bőr
a törni kész csontokon
mintha fogytál volna tegnap óta
lóg rajtad a rádszabott ruha
csak halni jár beléd a lélek
erre sincs szükséged
a nem evés jutalom
26 lépés előre forgás
a talaj sosem volt hozzád való
repülsz most ehhez van kedved
az asztalon kokain-
csíkok maradtak félbe-
vágott torta jól áll neked ez
a fekete cipzáras zsákforma.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-05-17 20:51:24
Utolsó módosítás ideje: 2016-05-17 20:51:24