be fogom járni a földet
be fogom járnia földet
megnézem a marianna árkot
a mount blank csúcsát
hogy milyenek a sarkköri olvadások
és a sivatagok meg a porviharok
az egyiptomi szfinxet
vagy a jordán petrát
szafari kalapban az esőerdőket
ha elfáradok a holttengerben
áztatom a lábam
vagy az izlandi gejzírekben
már rég úton vagyok
de az albumom valahogy mégis üres
születési képek
meztelenül vigyorgok egy kádból
emitt elsőosztályos vagyok
úgy fogom a ceruzát
mint száraz ágdarabot
(az ingem félregombolva)
esküvőik
Nagy Állomások
a többi üres
míg tudok járni mankó nélkül
be fogom járni a földet
régóta tervezem
a hintaszékem tegnap
kivitettem a kertbe
a szafari kalap kikészítve
a diófa ágán lengedez
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-05-17 19:18:51
Utolsó módosítás ideje: 2016-05-17 19:18:51