Lila gyertyák lobognak,
aranylón fénylenek,
megbűvölnek a lángok,
a sötétből lassan
egyre világosabb lesz.
Ültess magot a szívedbe!
Díszítsd föl lélekkarácsonyfád,
naponta locsold meg,
itasd gondosan gyökerét.
Várunk rád, kis Jézus,
a hópihék születésnapodon
angyalok örömkönnyei.