A legeldugottabb odú
Ott
Ahol az egek egymásba nyílnak
Ahol az összes csillagképbe az Úr
Beleírhat -
Ahol az univerzum kinyílik mint egy Gömbhéj
És a titkok burka felhasad
S kiömlik a legédesebb örvény
Ahol a lélek higgadtan felkínálja Magát
A mohó testnek
Ott angyalok szövik lággyá az estet
Ahol a lüktetés töve
Kitapintható
Ahol a dombok alatt rezzenetlen a Tó
Ahol belátható mi rejtve volt
Ahol élővel fog kezet a holt
Ott ahol az örökkévaló is Természetszerű
S a pillanatok egymásba nőnek mint A fű
Ahonnan a nagy űr (s az ívek)
Könnyedén áttekinthetőek
Ahol az álom egy ösvény
És átsétálsz rajta önként
Hogy tudd nincs több fény
Csak Te magad
Ki mások fényforrása vagy
Ott
Ahol a kagylóból balzsam csurran
És simogatás nő ujjaidban
ott
Ahol nagyon is szeretni lehet
Az elszalasztott perceket
Mert visszajönnek sejlenek
S az ágy hirtelen eltemet
Álmodom általad énemet -
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-05-09 21:30:20
Utolsó módosítás ideje: 2016-05-09 21:30:20