egyiket-másikat -
- valahol elrontottad -
pedig szimmetriára törekedtem
ha az egyik oldal kilógott
a másikon valamit hozzátettem
mikor elszakadt
magamat hibáztattam szidtam
néha
- őt is -
hiába volt minden akarat
neki tehetetlen voltam
- ezért is -
ha a kezem nem érte el
próbáltam lelkéhez érni
ha kettészakadtam
csonkán kezdtem vele újra
- együtt élni -
valahol elrontottam
és ezzel megyek el
- végleg -
de nem számít igazat ad-e
ha megölel-
ne reméljed -
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-05-09 06:59:47
Utolsó módosítás ideje: 2016-05-10 10:19:18