képed mellé temetem
rozsdás foltokká érlelődsz bennem
hajnali fények kövülnek szememben
az álmaim megcsontosodtak
mindent ami kék feldarabolnak
dallamok alszanak el a fülemben
elkopott neved és a szerelem
mint lombok úgy hullanak a szavak
kapaszkodnék de fonnyad az akarat
a múltat a jelenembe karcolom
olyan kamaszos az arcod alakod
sörényed akár egy vad musztángé
ajkamon az ízed édes málé
csókunk tolvaja a veszett idő
úgy dalol a gangon mint egy dizőz
emlékszavak csörtetve osonnak
keserű marcangolás torkomnak
ezüst-köntösben holdlány karéja
csillagos ég szépséges tallérja
képed féltett ládikóba teszem
életem mellé beletemetem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-05-02 15:38:03
Utolsó módosítás ideje: 2016-05-02 15:38:03