Temetik az iskolát..
Pál Zsombornak
Temetik az iskolát
Minden gyerek bánatát
Tanár diák körbeáll
Mind megannyi gyászhuszár
Plébános úr igét oszt
Igazgató mond egy tószt
Kántor bácsi zsoltárt zeng
Néhány arcon mosoly leng
Egy diák a sor végén
Bánat arcán nem lévén
Szertartásnak végére
Nyúlcipőjét felvéve
Szalad haza sebesen
Tévét kapcsol hevesen
Barca meccs lesz ma este
Iskolát rég feledte
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-05-01 18:57:41
Utolsó módosítás ideje: 2016-05-01 18:57:41