anyám virágai
ahányszor elmegyünk hozzá
látogatóba rögtön asztalhoz
ültet elénk teszi mindenét
ami van – csak kínál és kínál
lesi kívánságunkat
nem ül le közénk csak áll
a konyhaajtóban
kezét maga előtt keresztbe teszi
támaszkodik az ajtófélfának
mosolyog olykor nevet is
gyönyörködik bennünk
mintha rózsák tulipánok lennénk
vagy nárcisz
ha látja jókedvünk
az neki cannabis
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-04-01 08:54:40
Utolsó módosítás ideje: 2016-04-01 10:08:46