hazafalé
csillagsugarak vezetik léptem
arcomra dermedt emléknyomod
homokba rajzolt mesék mesélnek
arról hogy tőled hogyan és miért
váltam el rád csukott éjben mondván
nem leszek többé cafkarongyod
lábad töröljed ezentúl másba
szárnyalni hívtak nem a port nyalni
legyen a béke teveled bátyám
mely helyett béka brekegett
perspektívánk üres ágyán
emlékeidtől fosztom magam
maradj csak a kútba süllyedt múlt
nem hazudok többé magamnak
szépen mintázott álarcod lehullt
villám hasítja becsapott elmém
hogy pazaroltam isten kegyelmét
a fájdalom a szívhez utat vághat
de a feledés idővel kihánytat
belőlem már nem is hiányzol csak
hiú énem képzeli még magának
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-03-29 18:22:30
Utolsó módosítás ideje: 2016-04-01 13:49:40