el ne tűrd ()
ahogy közeledünk
ahogy távolodunk
ahogy egy kéz kinyúl
ahogy egy szempár visszanéz
egy legyintés megfagyaszt
ahogy a lét és nemlét
között átívelsz
ahogy tágul majd fogy az élet
ahogy elrohannak
nappalok és éjek
ahogy fonnyad a vágy
és vánszorog a
hűlő szenvedély
ahogy ajkunk felsír
és alattunk kinyíl' a sír
ahogy nevet és zokog a szív
feladja legszebb vágyait
valami roppanni látszik itt
egy törött váza és cserepek
szanaszét szirmok reszketnek
és már meg sem érint
felpuffad és eltűnik
a múlt súlytalan ellebeg
hópihe száll a versben
zéró gyötri a lelked
és a sok sivár mondat
ha eltűröd beszorul a méreg
már nem találsz megfelelő érvet
véged
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-03-21 04:32:25
Utolsó módosítás ideje: 2016-03-21 13:25:41