Anyafarkasok
Szőrpuha bolyhot virágzik a lepedőd
Mióta nem alszom rajta
Illatod más szívja be
És közönyösen fújja ki
Nem vagy a régi
Szemüveged se ismer rád
Sikít a fésű
Ez a prém már más fejen nő
Nem változtam
Veled maradtam és továbbállt valaki
Nevemben helyettem él
Okos önző
Én pedig együgyű állat vagyok
Aki száz foggal tép és védelmez
Téged –
Egyetlen ügyét
Hordd el bárminek bárhova
Csak a hátadon
De azt hogy jó lettél hozzá
Úgyse bocsátja meg
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-03-03 10:28:48
Utolsó módosítás ideje: 2016-03-03 10:28:48