Hegesztések
Apa sokszor haragudott rám,
anya olyankor nagyon védett,
mikor rossz széna ült a villán,
vagy eltörtek a hegesztések.
Apa sokszor haragudott rám,
az életet szidta énvelem,
ha nem volt amper a trafóján,
vasmunkához, hozzám türelem.
Ha álmatlan vagyok, s figyelem:
néha érzem a vasporszagot.
Anyát mindig nagyon szerettem,
apával meg egyformább vagyok.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-03-02 22:19:28
Utolsó módosítás ideje: 2016-03-02 22:19:28