Elteszem emlékbe
Elteszem emlékbe ezt az erdélyi három szót,
de nem mondom meg nektek, hogy mik ezek.
Mindent kiforgattok, szárazságtól csattog szátok,
és rám uszítjátok a fellegeket is, pedig tova fújná a szél.
Széttördelitek legjobb játékaimat, más embert láttok,
mint amilyen sohasem voltam, remélem nem is leszek.
Korcs kutyák a falak mentén lomhán elosonnak,
én is viszem örömmel saját szép világom tőletek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-02-25 23:14:09
Utolsó módosítás ideje: 2016-02-25 23:14:09