eloltott máglya
már gyereknek se voltam jó anya
babáimat a babaházban hagytam
azt is elfeledtem hogy vannak
az utcákon fára másztam
a tüskés akácot kihagytam
leginkább meggyfára
becsöngettem a házakba
aztán elszaladtam
Gyuri bácsi mutatóujjával
fenyegetve azt kiáltotta utánam
hogy az ördög bújjon beléd
belémbújt
azóta folyik az ördögűzés
egyszer majdnem sikerült
elhordták alólam a rőzsét
puha szalmára fektettek
tévedtek
az angyaloknak se kellettem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-02-22 15:59:32
Utolsó módosítás ideje: 2016-02-22 15:59:32