Pécs képekben
Luxusmadonnák tűsarka alatt nyög a város
Szűz méhe beszippantja a Székesegyház tornyait
A kórusfesztivál kollektív sikoly
A római kori sírok némasága ellen
Mennydörög az orgona a Piuszban
Zebraként próbálja levetni magáról
A hiénaként belé kapaszkodó zenészeket
A szökőkutak vért lövellnek
A galambokat feláldozzák
Az Isten a Tettye tetején chillezik
Egy tűpázsitos mediterrán kertben
A szentek itt Zsolnay vázákba vizelnek
Az angyaloknak négy szárnyuk van
Mert Pécs mindenkin duplán túltesz
A diákok szúnyogként lepik el a kocsmákat
Hitelre isznak reményeket
Janus Pannonius szobra beint
Kezén koton díszeleg
Bolond Pabiola szelleme fütyül
Az énekesmadarakat elnémították
Az Europa Cantat tiszteletére
A Nagytemető károgva nyújtózkodik
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-02-17 17:32:41
Utolsó módosítás ideje: 2016-02-17 17:32:41