Ismernem kell a madárfészkeket
Hogy lehetőségeim kifürkésszem,
nekibuzdulok újra és újra,
a sikertelenség bennem is rejlik;
kevés eredmény, és több a vérszem,
mintha mindig is kötelező lenne
bezsebelni a dícséreteket,
a teljesítménymérés már nem elég;
ismernem kell a madárfészkeket,
és akkor majd arra is rájöhetek
apró életek példája nyomán,
hogy igazán szerény még hogy lehetek,
és elfogadhassanak igazán?!
2016. január 27.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-01-27 05:09:17
Utolsó módosítás ideje: 2016-01-27 08:18:25