Valahol elvesztem,
így nem leszek útban,
sokszor fohászkodtam
lapulva a kútban.
Fent olyan fényes volt,
lent én voltam árnyék,
magamba zuhantam
pedig most feláll
nék.
Látom a kezeket,
egyik sem az enyém,
felemelnének tán,
ha nem lennék szerény.
Bennem egy kisördög,
a pokol sem álca,
gyakorolni járok át
a másvilágra.