rezig-náció
szöknek a szavak, lázad a múzsa
vásznak foszlanak, fakul a pirkadat
és az álom nem fogódzó többé
mindenütt behódol a harci kedv
lepedőbe csavarva didereg a vágy
a gyűlölet is egyre rezignáltabb
a házakat többé nem óvják falak
a lélek ma is azt hallja: nem szabad
törvények kísértenek kétezer éve
a megérzések folyton pixellé égnek
az éj sugallatát hajnal mossa szét
lesz-e majd lágy kenyér, és jut-e még
sercli a megmaradt lélekkoldusoknak
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-01-03 11:06:46
Utolsó módosítás ideje: 2016-01-03 15:51:00