berágtam anyámra úgy ahogy kell
mert egyfolytában ezzel szívat
két éve lesz hogy mást se csinál
tisztára mintha csak ennek élne
ki vagyok bukva rá
még jó hogy
engem nem lát míg abba nem hagyja
átkozott ha nem jön le róla
szûnjön meg végre már
nem lenni