Anya
Mit takar ez a szó, hogy anya, mit jelent?
Egyáltalán kit takar, ki nekem ennyit jelent?
Hogy szavakba öntöm érzésemet,
Ki feltétel nélkül imád és szeret.
Vajon ki ez az ember, aki a világra hozott?
Ezzel az egy élettel megajándékozott?
Ki lehet az, ki tanított járni és beszélni?
Kiről rengeteg szépet lehet még mesélni?
Ő az, ki korai évemben,
Táplált és nevelt, hogy ereimben
Csordogálhasson a vér, hogy tűzként,
Igen, tűzként fellobbanva mondhassam büszkén
Azt a szót, hogy Anya.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-12-26 22:51:19
Utolsó módosítás ideje: 2015-12-26 22:51:19