Vágykép
Tomboló tekinteted lázas látomás,
Pusztító csóközönöd áldott áldomás.
Szikrázó szemeidben fellángoló vágyként
Soha el nem múló, felperzselő láng ég.
Érzéki érintésed mennyei megnyugvás,
Őrjítő őrjöngésed gyermeki gyógyulás.
Lázadó lelkedben lehorgonyzott láncként,
Soha el nem mondott, lehangoló vágykép.
Sikító suttogásod kifáradt korholás,
Hőbörgő hazugságod felszínes foltozás.
Esztelen elmédben megfakult látkép,
Melyben egy soha meg nem ismert, megszeppent lány él.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-12-26 22:49:48
Utolsó módosítás ideje: 2015-12-26 22:49:48