Balatonföldvár, nyár
Ülök a parton Mickey Mouse-os
pólóban,
nagyon menő,
akkor még nem tudom, hogy
Mickey és Minnie valójában lelkibetegek.
Mellettünk
az nszksok
Mambát esznek,
nekünk is adnak, mert nálunk
nem lehet Mambát kapni,
Az én mesémben
miért ül a hercegnő egyedül
a toronyban,
miért fáj a kánikula,
nem értem,
pedig kivételes ez a balatoni nyár,
hallom,
de én nem úszom,
mert félek, hogy lyukas a Balaton.
este nézem Minnie-t a tévében,
aztán tízezer juhot számolok meg,
de még mindig nem alszom el.
Hat óra múlva a kakukkosóra négyet üt.
Már itt a nem ripsz-ropsz
hajnal az ablakban.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-12-22 15:49:18
Utolsó módosítás ideje: 2015-12-22 15:49:18