Töklámpátlanodás
A Halloween egy ünnep?
Tükörfordításban Őszi Farsang?
Mer' hogy én jelmezben vagyok.
Az biztos.
Ilyenkor a temetőbe megyünk
Ott eltemetem magam felét, hogy
Csak félemberként maradjak meg itt.
Hisz a holtnak is annyi minden marad
Befejezetlen.
Nekem annyira kevés időm maradt,
Hogy emberi létnek alapjait pótoljam.
Most Halloween van.
Én pedig felvettem az élettelen, magányos felnőtt jelmezét.
De még egy töklámpásnak sem tudnám beadni,
Hogy ez csak egy jelmez.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-11-29 15:05:57
Utolsó módosítás ideje: 2015-11-29 15:05:57