Szóljunk igazat
Jöjjetek dísztelen, rongyos szavak!
A világ is így fest -- megkopottan.
Az élet: szenes kályhában salak,
Nem világos a merre és hogyan.
Holtbiztos a céltévesztettségünk,
Homály leplezi már minden utunk.
Zarándokoljunk a keresztfához!
Talán segít, amit ott megtudunk.
Fércelt életek dugába dőlnek,
Téglát rakó kezünkhöz vér tapad.
Mindegy, szóval vagy fegyverrel lőnek,
Halott magok szülik a halottakat.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-11-24 10:01:03
Utolsó módosítás ideje: 2015-11-24 10:01:03