Pillantfelvétel
a magas fűben fekszem hanyatt
fejem alatt egy gyorsvonat
gyomromban egy kommersz viszki
nem érdekel hogy ki visz ki
a halál lován a temetőbe
csak előre pajtikáim előre
szememet a gaz benőtte
kezemen egy bogár matat
a magas fűben fekszem hanyatt
épphogy csak itt az alkonyat
egy csiga eszi a taknyomat
orromban kellett ez neki
ha pont én kellek neki
inaim között hangyák másznak
lassan csendben felzabálnak
csont se marad hír se marad
fejem alatt egy gyorsvonat
gyomromban egy kommersz viszki
és nem ment ki senki senki
ember vagyooooook
mentsetek ki
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Tartozásaim gyűlnek (Balassagyarmat, 2015)
Kiadó: Magamura Könyvkiadó
Feltöltés ideje: 2015-11-20 14:18:17
Utolsó módosítás ideje: 2015-11-20 14:18:17