Jó volna már az életet ...
Jó volna már az életet,
mint egy megunt labdát eldobni,
föl az égre.
És lenne a Nap társa végre.
És a kék Földgolyó
mellett
lelnénk egy zöldet,
olyat, mint ez az élet,
olyan szabadságzöldet...
És a narancssárga Nap mellett
lelnénk egy második
zöldet,
olyan szabadságzöldet,
mint ez az élet.
A dal itt hallható : https://www.youtube.com/watch?v=bFShEtTbtcw
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: DalaimFeltöltés ideje: 2015-11-18 01:46:09
Utolsó módosítás ideje: 2015-11-18 01:46:09