már nem számít múlok-e vagy maradok(k)
már nem számít múlok-e vagy maradok(k)
a versírás játék lett számomra mint a drog
vannak kik pasziánszot vagy sakkot űznek
tőlem sokkot is kaphatnak mire kibetűznek
már nem számít múlok-e vagy maradok(k)
csend beszél kutyák ugatnak karaván halad
szívem zsákjából kiömlenek a szavak
mindegy hogy mit locsognak itt összevissza
jelzők mámorát a lelkem részegen issza
ha babér nem terem a kritikát lenyelem
már nem számít múlok-e vagy maradok(k)
nincs kétségem afelől egy firkász vagyok
jólesik túráztatni tollam a fedélzeten
s ha úszni tanulni olykor mély vízbe vetnek
a vers fog írni engem nem én a verset
a világ múltban megrekedt szürke szocreál
költészetre is jócskán rányomta bélyegét
írnék bár huszonegyedik századi regényt
mulandó lenne minden mondat mi meg nem vált
süllyed a hajó ha nem látni pislogó gyertyát
már nem számít múlok-e vagy maradok(k)
vagyok aki voltam és az is maradok
józan ész számára felfoghatatlan a vég
hiába ha versem nem vált meg a haláltól
számít-e akkor ha múlok vagy maradok(k)?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-10-05 10:47:56
Utolsó módosítás ideje: 2015-10-25 00:02:33