Írom elavult énekem
Végre már el kell döntenem,
mi a célom azzal, hogy élek,
kevesebben jönnek velem,
kottát, szöveget nem cserélek.
Írom elavult énekem,
és régi hangon dúdorászok,
már annyit vétettek nekem,
s elgáncsolnak, ha nem vigyázok.
Lesem a gondolatokat,
a ki nem mondott szavak százát,
már nem vitatkozom sokat,
a belenyugvás csendje jár át,
vihar után langy fuvallat,
élni akarás maradéka,
sírkövön csillogó harmat
a lét örök bizonyítéka.
Hangokat hall, képzelődik
szorgalmasan a sebzett lélek.
Nyugalmamat álmok őrzik,
megköszönik, hogy mégis élek.
2015. szeptember 30.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-09-30 18:23:33
Utolsó módosítás ideje: 2015-09-30 18:23:33