Utolsó tengerpartom
Ezüst homokon állok.
Indulok. Szél fúj.
- előre, előre
Vágyaink kék-narancs tengeröble
messze van és libben tovább.
Ezüst homokon futok.
Velem fut. Szél fúj.
- előre, előre -
Hitetlen álmaink kék-narancs tengeröble
messze megy, nem látom többé talán.
Ezüst homok. Állok.
Elfut előlem. Szél fújja.
- előre, előre
Elmúlt álmaim gyönyörkék tengeröble
narancsfelhőivel süllyed
s már nincs látóhatár.
Homok. Ezüst. Kék. Narancs.
Ott álltam!! Szél fújt!
(Előre? Előre?)
Sós íz. Tenger. Enyém volt. Nincs már.
Elfutok. Örökre.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.