Vannak, kikről első
körben haláluk
után hallunk.
Ők halva hallatnak.
Mások, példának
okáért a Puskás Öcsi,
rajongók hadai
által válik több
tenger távolságból is
végleg és kitöröl-
hetetlenül ismerőssé.
Ahogy régen sírkőre
fagytak, ma
úgy égnek belénk a
profilképek.