Szóköz
aztán arra eszméltem hogy a gyorshívóba tettél
és néha már köszönni is elfelejtettünk egymásnak
mert sosem kellett búcsúzni vagy megérkezni igazán
és most úgy vagy bennem mint jövő a tenyérben
és holnap ha felébredünk talán már nem lesz te meg én
elfogynak a különérdekek
egy csípő leszünk rajta egy öleléssel
egy fárasztó nap utáni forró zuhany leszünk
elnyújtott szóköz egy Pilinszky-kötetben
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-08-28 17:56:20
Utolsó módosítás ideje: 2015-08-28 18:08:29