Az én koromban már...( javítva)
Az én koromban már...
Az én koromban már minden eldőlt
kudarc, győzelem, bukás, halál.
Már rég eltemettük a nagymamát
és az anyát is
valójában nem lettem más
elfelejtve várok soromra.
Egy névtelen nap alkonyán
kétméteres légydögök
dongók, bögölyök,
szállnak aztán (el)-
hullanak.
Leszakadt gombok.
Emlékszem.
Már minden eldőlt az én koromban.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-08-22 17:49:27
Utolsó módosítás ideje: 2015-08-22 17:49:27