mint a kezdetek
most leteszem a fejem e megsárgult lapra
most azt álmodom hogy betűrajz az arcod
és regényes vagy mint a hegyi naplementék
és hömpölyögnek végtelen versek mondatok
vad folyók és szakadékok nyakad szurdokán
most leteszem a fejemet egy üres lapra
most azt álmodom hogy nem is voltál nem vagy
és fecnikre szakít bennem a szabadságvágy
és hömpölyög a semmi végtelen folyója
majd lassan elfolysz emlékeim toalettjén
könnyemmel öntözhetném e lapot ahogy illik
de csak bámul rám hó-tisztán mint a kezdetek
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-08-04 16:47:39
Utolsó módosítás ideje: 2015-08-04 17:40:06