HULLADALMI INDULÓ
Csimbumcirkusz!
Rotáció!
Forognak a költők !
Hányjunk a sírba...
De ne földet...
Temessük el Petőfinket !
Dáridó, dáridó!
Szívpankráció!
Itt hozzák a hulladalmi zászlót,
gyertek alá!
Itt jön fostos Garibaldi !
A megdöglés már sikk és erény
a hiénák előtt.
Lehetsz nyúl, vagy hörcsög,
csak oroszlán ne légy !
Itt döglik , kérem szép'
A NÉP !
Ó, a hiéna rohadt cifra állat,
kétféle barna van a bőrén,
az egyik fos, a másik rothadás -
köszörüli lelked a foga-tőrjén.
Temessük el, temessük el -
ó, mi kozmopolita ifjak .
A megtépett zászlókra kurvák vére kell !
Hányjanak sugárban, mind akik ma isznak -
Mit nyel a földünk
MIND TEMESSÜK EL !
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-07-19 16:42:45
Utolsó módosítás ideje: 2015-07-19 16:51:15