Színvakság
Minden fekete, ami fehér,
ahogy eltűnsz a semmiben.
Onnan ahova mindig tartoztál.
Részekre bomlasztó pillanatok,
sehova és semmiért tartozás örömei.
Ez minden ami egészen a miénk,
ahogy a nap fénye és minden árnyéka.
Minden fehér amíg fekete nem lesz.
Legyen szó rólad, vagy rólam.
Ha ezt elhiszed nem érdemes élnem.
Ha jót akarsz, sose hallgass rám.
Méreg vagyok neked és magamnak is.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-06-23 13:11:20
Utolsó módosítás ideje: 2015-06-24 14:01:55