Halotti futam
Az eszme nem felelős azokért,
akik kitartóan hisznek benne,
mindig csak úgy kell elérni a célt,
mintha nem az élet vége lenne,
mert az élet vége nem a halál,
hanem a tenni tudás fogyása,
a másik parton nem tudni, mi vár,
de még innen vagyok, földi mása
az öröklétnek képzelt elmúlás
bomlasztó bizonytalanságával,
fogytán az erőm, akár a tudás,
akadozik már ajkamon a dal,
kétségbeesés vesz erőt rajtam,
mert már kifelé vezet az utam,
rohan velem, száguld, nem akartam,
ez az igazi halotti futam.
2015. május 26.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-05-26 03:10:41
Utolsó módosítás ideje: 2015-05-26 03:10:41