sors szülte sors
mindig bezárva kiabáltam
soha nem értett az anyám
méhébe-haltan rugdosott
majd a világra kiokádott
zsuzsika helyett zsoltika kellett
nem volt gyerekkora – azért
félt a lánytól – önmagától
hogy nem képes anyai szerepre
őt is valaki világra hányta
és rögtön zárva is találta
magát e szörnyű rendben
apát keresett de sehol nem lelt
anyja már régóta haldokolt
a piát okolta mindig mindenért
csak kiabálni tudott és menekült
mindig valami elől mert félt
mert örökké félt – a lánytól
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-05-11 10:59:21
Utolsó módosítás ideje: 2015-05-11 11:06:12